Alla inlägg under december 2010

Av Anna - 19 december 2010 21:29

...säker


DET BLIR EN VIT JUL


verkar inte finnas något slut på den här snöstormen och imorgon måste jag försöka skotta fram bilen hur nu det ska gå ??? men först ska vi ner till trollen på pålsvägen för en massa KUSINBUS & så ska jag lösa ut en juleklapp till sessorna !!!

Muta syster att åka förbi E & sen handla en julgransfot och GULDGLITTER så vi får pynta klart imorgon !!! för sessorna har bestämmt att årets "gran" ska gå i rött och guld ! tur att dom VET.


Sista skriveriet på "listan" inför torsdagens tomtedate är snart gjort så då vet jag INTE alls allt som ska handlas men man tänker visst rätt mycket när man sover så om några dagar kanske jag har planen klar !!! eller mÅsTe ha


sen inser jag att det är hög tid att göra en tillbakablick av 2010

för

vad har hännt egentligen ???

Av Anna - 19 december 2010 17:43

...tyst det är i


NEJ inte här heller innebandyturnering i hallen medans jag tagit en liten paus i tvsoffan...


...dagens *suck* julgransfoten är DÖD så julgranen kommer inte upp idag. Men det inte tomte hinner med idag så...



Av Anna - 19 december 2010 14:25

...fick bli pannkaka


och nu tragglas det texter och stämmor...


Av Anna - 19 december 2010 11:27

...STANNA INNE

läste i nån kvällstidning igår att det skulle komma in en "snökanon" över Sverige & och varför blir jag inte särskillt förvånad över att dom menade SVÄRDSJÖ ???

nåja

vi ska ta oxå fixa det sista julpysslet

klä

GRANEN

juletankar till er alla...

Av Anna - 18 december 2010 23:14

...dag


vaknade av att Angelica skrek vi halv 6 tiden imorse !!! stackars liten hade så ont att man nästan inte vågade röra henne. Nackspärr eller nån sträckning i nacken gjorde dom närmsta timmarna rätt outhärdliga. Och allt hände på precis FEL dag (som alltid) men efter mycket masserande trixande och en STARK storebror satt vi i bilen alla 4 vid 9-tiden. Sakta och försiktigt med en gråtande sessa i baksätet tog vi oss in mot FALUN !!! sen fick vi lite privatsjukvård (bra med rätt föräldrar i rätt lag) bestämmde oss för att vänta ut eländet nån timma medans hennes lagkamrater spelade första matchen.


Hejade vi från vip-läktaren (ska det va så) Lilla O var mest fundersam över VARFÖR inte Adde vinkade åt henne men trök och tok !!!

Så vid lunch började vårt matchtroll kunna sitta själv så vi åt och hon bytte om för nästa match (eller bytte om och bytte om matchshorts & strumpor hade jag fått klä på henne innan vi åkte)

Och JA då 2 matcher blev det för dagens kämpe som tur var blev hon vänsterback för annars hade hon nog inte kunnat följa spelet...

2 förluster och 1 vinst blev dagen resultat !!!


Hem för att däcka i soffan framför TVn som det visade sej inte vara nått vettigt på men somnat har dom gjor dom SMÅ !!!

och

JAG KÄNNER MEJ RÄTT SLITEN



puss & god natt

Av Anna - 18 december 2010 22:00

...

Och visst  är bilden vacker
MEN
skulle du vilja har vargar smygande runt husknutarna ????
Av Anna - 17 december 2010 22:17

...blommor


Som det borde va en bild på HÄR (hitta kameran kanske) och pressent så har vi avklarat årets sista  födelsedagsfika!!! (för mej alltså annars har vi 2 kvar)

kvalitetstid med A-K medans ungarna rumlade runt i snön !!!!

skönt att bara få vara

annars har jag mest kännt mej som hon på min morgonbild halva dagen eftersom nu inte fredag fm är nån höjdare för min kropp.

Men hade en bra taktik där om man klär på sej väldigt lite blir det väldigt lite tvätt så fick det bli (roande för vissa) medans jag turade upp och ner till tvättstugan... så äntligen när sista maskinen var upphängd för nån timme sen kom grannen på att man kanske skulle ha provat att blanda glögg och tequila ( vet inte om det är bra eller dåligt att jag inte orkar utanför dörren nått mer) får se hur hon ser ut imorgon ???


I morgon ja, lillans första innebandycup 09.30 skulle vi visst vara på Lugnet (kan man aldrig få sovmorgon *suck* eller aldrig och aldrig för på SÖNDAG kommer alla telefoner att stängas av SOVMORGON bokad !!!!

& sen ska

kläs de sista tomtarna på plats...


Men nu sängen !!!


puss och god natt


Av Anna - 17 december 2010 22:15

...i eftertanke


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

karta

???


Ovido - Quiz & Flashcards