Alla inlägg under juli 2011

Av Anna - 11 juli 2011 18:26

...på


IKEA men hade dom uppe i restaurangen bara använnt ÖRONEN hade dom hört det hysteriska barnet som "bara" smitit ner för trappen. 

& visst har jag talat om för mina ungar att man inte ska prata med okända MEN är man vilse på IKEA och personalen försöker få kontakt.

 (och NEJ bilden har INGET med inlägget att göra)

Kan det vara bra att INTE bli helt hysterisk :(


drapperityg inhandlat !! så ska bara stången och vajern upp !!


tog vägen förbi stranden hem och nu går funderingarna KVÄLLSDOPP eller INTE ???

Av Anna - 11 juli 2011 07:19

...måndag


IGEN känns som om tiden bara flyger FRAM snart tid för morgonpromenad och sen

Av Anna - 10 juli 2011 23:48

...fika


till !!!

Ja efter långpromenad och hallsanerig tog vi oss upp till storskogen (eller Tänger) på

25-års fika för minstaste sytern

Full fart som vanligt massa gofika och kusinbus !!! Mitt i allt fick jag 2 minuter över så nu är mitt BH-band helt IGEN (fint om jag nu skulle få för mej att behöva använda den)


Sen när alla var fikade och klara ja då ringde jag den andra Anna & där svarade Rut som vänligt talade om att mamma var i tvättstugan och när jag frågade vad dom skulle ta sej för ja då sa hon att dom skulle få hem folk men hon tyckte att vi oxå skulle KOMMA !! hm...känndes som ett osäkert kort så jag bad att få prata med mamman innan.

Men visst det var Helene & Alice som skulle komma och ja VI oxå blev det bestämt & sagt och gjort nästa stopp Yttertänger...


Fikat var på gång så vi bar ut allt till lusthuset för att precis slå oss ner innan regnet började lite försiktigt en bit in i fikat hade regnet slutat men vi befann oss MITT i ett ÅSKVÄDER !! & då  menar jag MITT I  & efter ett tag började det ösregna så vi fick RUSA in på verandan och söka skydd.


Åskvädret mullrade vidare &  medans barnen rumsterade på övervåningen blev vi kvar i köket och pratade MINNEN nya som gamla, vips var klockan nästan halv 7 och hög tid för middag !!  3 hungriga mammor och 6 ungar tuggade glatt i sej ett gäng korv med bröd. Efter middagen hade det blivit sommar ute och vi tog oss ut igen, en sak är säker tiden går alldeles för fort när man har ROLIGT !!!

21.15 satte vi oss i bilen för hemfärd så en BADFRI men väldigt bra dag....

Av Anna - 10 juli 2011 11:15

...&

MORGONPROMENAD   


skönt med dagar då allt bara flyter för efter stranden tog vi och fixade iordning oss rätt snabbt innan det blev ICA och köttletning  för är det nån som kan tala om VARFÖR det absolut måste vara VETMJÖL i de flesta marinader ????

Hittade iallafall  allt vi behövde så mot ÖSTBORN bara för att hitta en nyvaken Ella som visst sovit sen sist vi sågs. Mer kusinbus och altanhäng precis som sommaren ska vá


MÄTTA & TRÖTTA tog vi oss hem mot soffan och lite LÖRDAGSMYS !!

tror jag slocknade först...


Vaknade av att granarnet "gustav" (som är nån stans mellan 2-3) stod ute och ropade efter mamma, lindade in mej i täcket IGEN för att vila vidare,klev upp efter en kvart och hörde honom fortfarande men tänkte "ja, ja trotsåldrar finns det gott om" På med träningskläderna och IVÄG eller trodde jag ja för ute på grämattan stod en ledsen liten kille i bara blöja och var kunde mamman vara ? Han trodde på tvättstugan för hon var INTE hemma det visste han. Så jag frågade OM han orkade gå dit och hålla mej i handen. Mot tvättstugan som visade sej vara TOM så jag lovade att inte lämna honom förrän vi hittat mamman. Så när vi kom tebax till vår ingång kom hon gående runt hörnet. & det visade sej att hon gott ut innan han vaknat låst dörren och troligvis hade han precis hört henne gå & tagit sej ut genom balkongdörren medans pappa sov.

SLUTET gott.


Upp på cykeln för att trampa till Vasalund där jag lämnde den och fick sällskap av Malin med lånehund en liten stund ÖKADE tempot fram till vändstället. Sen efter en liten bit SÄLLSKAP igen den här gången av Eva med Annie som var på väg ja vart det nu var. Så det fick bli en stund av tankar och funderingar om ALLT mellan himmel och jord förutom just EN sak.  Men trevligt var det...


Hemma igen för att ta med datrorn och frukosten ut på balkongen och hamna mitt i grannarnas "disskusioner" själv måste jag medge det finns bara en sak om FATTAS...

Av Anna - 9 juli 2011 17:00

...&

ALLA är nyduschade (händer inte ofta den här sommaren)

haft ÄNNU en underbar dag på Tômta, Angelcia åkte över till Wallens på vattenlek & när jag skulle skjutsa henne fick jag en tankeställare VARFÖR springer alla runt med yxor ??


 min och Alexandras tanke var att ligga och mysa med varsin bok  men eftersom  mina NYA SOLGLASögon redan blivit helt UPPSKRUVADE och ingen styrsel ALLS fick jag LOV att gå upp och titta om yxmannen hade några andra verktyg  NATURLIGTVIS  & ja nu har jag både hela solglasögon OCH....


efter ett tag ringde lillebror så det blev badbus med Ella & SNART eller nu borde vi vara på väg in mot ÖSTBORN för lite GRILLNING !!!

Av Anna - 9 juli 2011 10:30

..igen


för sessorna eller den stora iallafall är helt SLUT !!!

blir att slöa frammför tv´n en stund medans jag fixar all packning....

Av Anna - 9 juli 2011 08:52

...idag


behövde väll det då ??? Så efter mitt te blir det att trampa runt sjön innan VÄRMEN sätter stopp...

Baddag i dag oxå och HOPPAS på ännu trevligare sällskap än vanligt en liten risk är ju att det blir rätt överfullt lördag+sol+värme.

&

på KOM-IHÅG-LISTAN en KAMERA !!!


så Godmorgon hoppas DU får en somrig dag !!!

Av Anna - 8 juli 2011 23:38

...innan


jag ska försöka mej på attt SOVA


Först på stranden idag oxå med 3 minuter till godo och sen kom Stina ALLTID lika  glad och NYFIKEN attans tror att svara NEJ jag har ingen aning inte kommer att fungera så länge till...


Efter ett tag kom Elsa förbi och hämtade Angelica så bara EN att slåss om filten med.

SOL - BAD - LÄSNING - PRAT -FIKA

i olika konstalationer  lite småkoll på trollen på andra sidan viken som i flytvästar (inte ensam) & med följebåt kom simmande de 400 metrarna i 22 gradit vatten och motvind.

&

med det blev dom dagens "superhjältar" mer mys men vid 16 gav alla upp så vi åkte över til Klockars för att INTE få med oss den lilla hem eftersom hon tänkte fortsätta leken uppe i Hunsen.


Mot ICA och   tur det blir SEMESTER nu & ja främmande ville herrn ha oxå SÅ får se till att inte göra honom besviken...


Hem lite MIDDAG och PAUS för helt slut i huvudet efter dagens blåst. Innan det var HÖG tid att ta sej upp och hämta Angelica igen... Och just det kvällsdopp & grodjakt  i HUNSEN !!!


Sen bara va'  &  ja LÄNGTAR tills imorgon...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

karta

???


Skapa flashcards