Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

veckobloggare...

Av Anna - 13 mars 2011 21:49

... eller NÅTT


för helt plötsligt var det SÖNDAG igen och jag har f-n inte ens haft varken haft tid eller ork att sätta mej här för att få ner några ORD


veckan då


Började MÅNDAGEN med att stoppa Olivia i vagnen för att traska bort till kyrkan och leta på min kvarglömda pärm. Så efter en stunds hundterapi åt barnet kaffe åt mej !!! gick vi hemåt tillsammans med pärmen   

Sen tandläkaren med Angelica inna det var dax att sätta sej i bilen för att fara

ner till Danholn för att möta Emma & Markus som hade hämtat lite "arvegods" hos hans syster.

Men LITE visade sej vara 4 sopsäckar FULLA med både det ena och det andra & allt i Angelicas STORLEK så nu har ungen SJUKT mycket kläder !!!!

& hon tyckte det var jättebra för det enda hon hitills hade fått ärvt var EN MÖSSA



TISDAG

mysförmiddag med Vincent som fortfarande var rätt tagen av alla sjukor !!!

sen

försökte jag mej på att gå ner till tvättstugan men nej där nere hade dom börjat med nått slags bygge ??? eller ????


ONSDAG var en början på Alexandras dyslexiutredning - tufft men nödvändigt - för hur jobbigt måste det inte vara att bli utsatt för en massa prov man inte klarar av.

sen lite fix & trix innan jag vandrade upp för att få lift till Sundborn & premiärtur i Enzos nya "groda" sen KÖRÖVNING med Sundbornskören mäktigt att ha en kör på närmare 40 pers och att vi sen kommer att sjunga till 2 orglar ja det blir nått det.


TORSDAG en favorit i repris för idag kom både jag och syter och småknottarna till ÖPPNIS ! efter att jag tog med den lile på en sovpromenad & dom andra 2 tagit vägen över BVC !!!!

sen

hade snickarna varit hemma och gjort klart lite mer underarbete i badrummet

så jag stoppade syster i bilen för att åka mot FALUN och välja badrummsmatta

snabbhandling på ICA MAXI

hemma igen var klockan 16 och jag t'raskade ner i tvättstugan för att ta en kik på vad dom gjort där ner & boka tvättid !!!
&

dom kom veckans CHOCK !!! för hela tvättstugan var TOTALT LERIG ja dom hade bilat upp golvet i hallen & tvättstugan och över allt låg ett tjockt lager av SMUTS !!! gick iallafall in för att kolla bokningslistan !!! CHOCK 2 då nästa vecka var överstruken !!!

det jag just då hade behövt var en riktigt stor WHISKEY !!!!

ringde iallafall till mamma & undrarde om vi kunde få ockupera deras tvättstuga hela helgen ifall vi lät bli att kräkas (sportlovsnöjet)


FREDAG morgon tog jag med en ikeakasse fylld med lorttvätt för att paniktvätta lite åt junior hos syster på vägen dit kom  bovärden ikapp för att berätta att tvättstugan skulle stänga på måndag (och hur tänkte dom om den varit öppen i veckan) han skulle iallafall lämna nycklar och ett lapp hos mej !!!

en massa bus & en "liten" promenad blev det innan den lilla slutade skolan då tog vi med oss Olivia på en tur för först var det dax att rasta HUNDEN sen packa en massa lorttvätt & ja i postlådan låg en nyckel och en lapp

TVÄTTSTUGAN stängd 14/3 - 11/4 reservtvättsutga på Hedvägen 10 hm.... ja det blev ju inte i grannhuset som jag min nöt hade trott. Iallafall var det väll bara att palra sej dit för att boka några tider. Sen förbi doy´s & toy`s för att köpa årets 6 par vinterskor åt sessorna dock bara det andra åt den lilla.

mot Tänger & TVÄTTMASKINEN !!!


LÖRDAG följde den lilla med mormor & morfar till Orsa för att titta på nån isracing medans jag och Alexandra stannade hemma för att slutföra uppdraget.

Vilket varvades med ett helt fantatstiskt VÅRVÄDER !!! & många timmar ute i SOLEN !!! vi han med 2 sparkvändor en runt HEA och en  BORTOM SJÖN !!!

kanske var det just då som VÅREN började närma sej.

Annars var lördagen rätt tuff med all raportering från Japan helt sjukt och något man nog aldrig kan föreställa sej hur det är att leva i.



& idag då en SÖNDAG med lite TVÄTT sen lunch och avfärd mot Falun för Angelicas sista innebandymatch för i vår VINST idag med men tufft motstånd vilket var rätt nyttigt för dom små.

En NY vända förbi MAXI hem middag och NU !!!!



NATT !!!


hur nästa vecka ser ut då

ALLDELES FULLSPÄCKAD men förhoppnigsvis lite mer orka att sätta mej framför datorn....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 2 oktober 2011 08:12


    mmmm..... Mixade jordgubbar med ??? Gott var det iallafall.   temalista                365_foton_2011 hos akson                       ...

Av Anna - 2 oktober 2011 08:09


  "Jungfru Maria" här i ett helt fantastiskt glasfönster...   temalista                365_foton_2011 hos akson                         ...

Av Anna - 2 oktober 2011 07:59


    Den här antipaston var början på den absolut godaste middag jag nånsin ätit så ett litet tips om ni skulle vilja äta gott i Italien !!   temalista                365_foton_2011 hos akson               ...

Av Anna - 2 oktober 2011 07:57


         temalista                                365_foton_2011 hos akson                                                 ...

Av Anna - 2 oktober 2011 07:52


         temalista                                365_foton_2011 hos akson                                                 ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

karta

???


Ovido - Quiz & Flashcards